Калькулятор економії собівартості від служб коригування CenterPoint RTX

CenterPoint® RTX забезпечує визначення місцеположення з сантиметровою точністю в реальному часі в будь-якій точці світу через супутник або мобільну мережу/IP-адресу. Наші служби визначення місцеположення для точної сільськогосподарської діяльності підходять для усіх сезонів, культур, рельєфів та тракторів. Незалежно від того, які операції ви плануєте — культивацію, посів, обприскування або збирання врожаю, — ми пропонуємо служби, що гарантують підвищення врожайності та повторювану ефективність від рядка до рядка і з року в рік. Ви можете заощадити на матеріалах, використовуючи точніший сигнал коригування, який зменшує перекриття між проходами.

Цей калькулятор відображає економію, на яку ви можете розраховувати при використанні CenterPoint RTX у сільськогосподарських операціях.Зверніть увагу, що в цьому калькуляторі припускається використання агрегату однієї ширини для отримання результатів. Ви можете виконати декілька розрахунків для кожної польової операції та для кожного агрегату, який ви використовуєте, або вказати середньозважену ширину агрегату для усіх ваших польових операцій впродовж сільськогосподарського сезону в цілому.

  • Введене значення може стосуватися або однієї операції (один прохід через поле), або загальної області поля для цілого с/г сезону з багатьма проходами та операціями.
  • Введене значення може стосуватися або однієї операції (один прохід через поле), або загальної виробничої собівартості для цілого с/г сезону з багатьма проходами та операціями.
  • Загалом, середньостатистичне перекриття без ГНСС або з некоригованою службою ГНСС становить близько 100 см / 3 фути; перекриття з WAAS, EGNOS або іншими системами SBAS становить приблизно 50 см / 1,5 фута, а служба коригування RTX Trimble RangePoint® дає 15 см / 6 дюймів.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden